Over MijnParfum.nl B.V.

MijnParfum.nl is een luxe online parfumerie met een ruim assortiment tegen lage prijzen. We bieden bijna alle bekende A-merken aan, en als uw product er niet tussen staat gaan we op uw verzoek dit product toch voor u regelen tegen een persoonlijk lage prijs.

Bij ons staan de service en de klant centraal. Wij streven naar 100% tevredenheid voor iedereen. Onze mooie producten zo snel en netjes mogelijk bij onze klanten afleveren is prioriteit nummer 1.
Wij proberen ons assortiment zo compleet mogelijk te houden en mee te gaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij laten de klanten graag profiteren van aanbiedingen en acties. Op onze Facebook pagina kan iedereen regelmatig meedingen naar mooie prijzen. We proberen onze klanten op een persoonlijke manier een shop-ervaring te bieden waarnaar ze graag regelmatig terug zullen komen.

We zijn begonnen met een top 50 heren- en damesgeuren. Deze hebben we onderverdeeld in de categorieën ZIJN en HAAR parfum, om het zo voor de klant overzichtelijk mogelijk te houden. Al snel groeide het assortiment en omvat het nu de meest denkbare merken. Ook voor de kinderen is er sinds kort een nieuwe categorie: Kids parfum. Kinderen van tegenwoordig willen ook luxe en net als hun ouders een lekker geurtje! Erg leuk om cadeau te geven en te krijgen.
Naast de A-merken Parfum zijn we bezig het assortiment uit te breiden met de verwante producten in dezelfde lijn. Zo bieden we ook deodoranten, aftershaves, bodylotions en douchegels aan van uw favoriete geurtje, in onze Bad&Body categorie. Ook kan men kiezen voor een cadeau in de vorm van een Giftset, waarbij de Parfum wordt gecombineerd met een verwant product in een luxe cadeau verpakking.
Kortom alles om heerlijk te relaxen en omringt te zijn door de lekkere geur van uw keuze. Uw luxe, uw geur, uw Parfum, op MijnParfum.nl.

MijnParfum.nl B.V.
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

info@mijnParfum.nl
085-0160362
KVK: 65093046
BTW: NL855977115b01